Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Otkrivaju se novi detalji iz istrage: Žestoki momak iz Banjaluke izrešetan sa desetak metaka, koban bio pogodak u glavu

Nemojte propustiti

Ćulum je likvidran u petak oko podne i od tada traje velika potraga za njegovim ubicama. Saslušano je desetak osoba i pretreseno je više lokacija, međutim još niko nije osumnjičen za njegovo ubistvo.

Slaviša Ćulum u petak je izrešetan sa najmanje deset hitaca, ali je koban bio metak koji ga je pogodio u glavu, otkriva Srpskainfo.

Ubice su na Ćuluma pucale iz automatske puške i veliki broj metaka je završio u Slavišinom tijelu.

– Najveći broj hitaca ga je pogodio u grudni koš i ruke, a smrtonosni je najverovatnije bio onaj koji je je završio u njegovoj glavi, otkriva izvor Srpskainfo. On dodaje da, pošto je ubijeni bio u auto, da na tijelu ima i povreda od lima i krhotina stakla.

Ćulum je ubijen u petak oko podne i od tada traje velika potraga za njegovim ubicama. Saslušano je desetak osoba i pretreseno je više lokacija, međutim još niko nije osumnjičen za njegovo ubistvo.

U međuvremenu policija je raspisala i potjernice za dvije osobe kako bi se provjerilo da li oni imaju neke informacije oko ubistva.

Jedna od potjernica je raspisana i za Sinišom Šakićem zvanim Kinez, koji je već godinama bio u sukoba sa ubijen Ćulumom.

Potjernica je za njim raspisana jer ga policija u petak i subotu nije pronašla u Banjaluci na mjestu gdje je prijavljeno njegovo boravište.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo