Subota, 4 prosinca, 2021

Otkriven identitet mladića uhapšenog na grobu srbijanske pjevačice

Nemojte propustiti

„Jelena i ja smo bili dobri prijatelji, teško je kad izgubiš tako nekoga“, rekao je mladić Nikola M., koga niko od članova porodica, kao ni prijatelja Marjanovića i Krsmanovića ne poznaje, neposredno nakon što je juče priveden poslije davanja 40-dnevnog pomena ubijenoj pjevačici Jeleni Marjanović (33).

On je ubrzo i pušten jer se ispostavilo da je ubijenu znao kao dobru prijateljicu svoje pokojne rođene sestre.

Naime, taj mladić je prvi došao na Jelenin grob obučen u bijeli dres sa crnim šalom. Dok rodbina nije stigla, on je stavio cvijeće, zapalio cigaretu, potom popio sok, ne odvajajući se od pjevačicinog groba. Nedugo zatim, stigla je majka pjevačice Zorica Krsmanović, piše Alo.

Nakon što su se svi okupili, prijatelji i porodica ubijene Jelene shvatili su da niko ne poznaje mladića koji je došao na pomen.

Tokom opela upadljivo je bilo što se privedeni mladić bukvalno nalazio tik uz Jelenin grob, kao i njena majka, dok su ostali članovi porodice bili malo udaljeniji.

On je pokušavao da stupi u kontakt sa Zoricom, ali ga ona nije primijetila. Na njega je obratila pažnju tek kada su je prijatelji pitali da li ga poznaje.

Kako ga ona, a ni članovi porodice Marjanović ne poznaju, obavještena je policija.

Dok se udaljavao sa groblja pratili su ga inspektori, a prišli su mu tek pošto je izašao iz kruga groblje, te su ga zamolili da krene s njima u stanicu na informativni razgovor.

Dok se odvijala drama sa misterioznim posjetiocem Jelening pomena, klupko je počelo polako da se odmotava, te je Zorica Krsmanović objašnjavala prisutnima kako ju je taj mladić predhodnog dana zvao više puta na telefon.

– Nisam mu se ja javila, ali sinoć nešto posle 23 sata ponovo je pozvao i razgovarao sa mojom sestrom. Tada joj je rekao da se zove Nikola i da je Jelenin dobar prijatelj. Još je pitao da li se ljutimo što je kasno uveče posjetio Jelenini grob, te donio pikslu, cigarete i šoljicu – ispričala je Zorica rođacima.

mladic-4-605x420Inače, kako saznajemo od porodičnog prijatelja, oni sumnjaju da je baš taj mladić posjećivao i mjesto na kome je pronađeno Jelenino tijelo, te je donosio cvijeće i palio svijeće.

Kako se saznaje, privedeni momak zaposlen je u jednoj mesari, a nakon informativnog razgovora pušten je na slobodu.

– On je policiji tvrdio da nije ubio Jelenu, da je mnogo voli i da ju je godinama poznavao jer se njegova sestra družila sa ubijenom pjevačicom. Negirao je da zna Zorana. Rekao je da često posjećuje njen grob i da mu je teško zbog njenog ubistva – tvrdi izvor blizak istrazi.

Jelenin ubica još je na slobodi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo