Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Otkriven uzrok smrti žene čije je tijelo pronađeno u šahtu, sin smješten na psihijatrijsku kliniku

Preporučeno

Komšije nastradale ranije su govorile da ju je često znao maltretirati.

Prošle sedmice pronađeno je tijelo žene u Sapni, za koju je naknadno utvrđeno da je ubijena.

U nastavku istrage utvrđeno je da je Hana Jašarević (65) čije je tijelo početkom novembra pronađeno u šahtu porodične kuće u naselju Mahala kod Sapne, zadavljena, potvrdio je Avaz Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog Kantona.

Upravo se čita:  Pravosnažna presuda za jezivi zločin u BiH: Polio je benzinom, pa zapalio pred kćerkom, osuđen je na 25 godina robije

– Nesporno je da je smrt nastupila nasilnim putem i da je zadavljena. Još se radi na identifikaciji počinioca, a u toku su brojna vještačenja, među kojim je i DNK analiza, kazao je Arnautović.

On je potvrdio da je sin nastradale smješten na Psihijatrijsku kliniku. Kako se nezvanično saznaje, sve upućuje da je Hanu usmrtio njen sin, te će i on biti pod istragom.

Upravo se čita:  Nezapamćena tragedija u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške: Otac kamionom usmrtio 5-godišnjeg sina

Komšije nastradale ranije su govorile da ju je često znao maltretirati. Dženaza nastradaloj obavljena je jučer u Gornjoj Sapni.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas