Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Otkrivena strogo čuvana tajna: Lažni snijeg u SAD dio vojnog udara, cilj je širenje nove kuge!?

Nemojte propustiti

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Cilj je širenje nove kuge!..Ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca su zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioci bolesti do domaćina, piše Dnevnik.hr

Snježna oluja je opet zahvatila sjeverni dio SAD, snijeg pada danima i ne topi se već nedjeljama. Prošle nedjelje digla se nevjerovatna panika zbog lažnog snijega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena.

U dodiru, sa jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi širom SAD koji su sve to snimali i puštali na Jutjub. Naravno, lažni snijeg je odmah povezan sa sistemom HAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem.

Ali, mnogi su upozoravali da je zapravo riječ o običnoj subliminaciji odnosno o normalnoj pojavi pri kojoj snijeg pod uticajem jakog plamena prelazi odmah iz čvrstog u gasovito stanje. S druge strane ta pojava to ovdje nije slučaj jer se ovaj snijeg ne topi ni na sobnoj temperaturi. Uznemireni građani su riješili da su stvar preuzeli u svoje ruke.

Snijeg je analiziran od strane pojedinaca i mnoštvo privatnih laboratorija širom SAD i rezultati su pokazali da snijeg zaista sadrži velike količine aluminijuma i barija. Na Jutjub kanalu pojavila se još jedna analiza.

“Svaki mikroskopski snimak u videu napravila sam ja. Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji izvori iz vlade potvrdili su mi da je snijeg lažan i prije nego što sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije”, kaže autor ovog videa.

Između ostalog, autor ovog snimka govori da je dobio potvrdu da je riječ o vojnom napadu, ali detaljni podaci su zavedeni kao najstroža tajna.

A šta je zapravo pokazala analiza ovog snijega? U njemu se, naime, nalaze različiti polimeri, jedan je bijeli “čaršav” sa rupicama u kojima se nalaze živi organizmi kao i osiromašeni uran kome je zadatak da spoji žive organizme s neživim stvarima, kako bi se napravila nova vrsta organizma jednoćelijskog organizma to jest nanoroboti. U snijegu se oslobađaju gasovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.

Pronađeni su i jednoćelijski organizmi koji spojeni sa polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d štampačima.

Pojava duga na čudnim i neuobičajnim mjestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar vještačkog snijega. U snijegu je pronađen i radioaktivni barijum kao i GMO organizmi pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama sa ciljem uništavanja usjeva.

Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca u procjepima koji su u procesu stvaranja diobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije. Autor napominje kako je ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina. Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija. Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod.

Izvor: Dnevnik.hr

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo