Nedjelja, 1 listopada, 2023

Juklo: Znam ko ‘stoji’ iza profila Sabit Iztarčina!

Preporučeno

“Kao što imate Nutellu, jedna je Nutella, sve poslije je kopija. Možda je i dobro, ali je kopija”, kazao je Juklo u videu.

Popularni lik sa društvenih mreža Sabit Iztarčina iz dana u dan smišlja nove ‘fore’ kako bi nasmijao pratioce.

Za ovaj profil na društvenim mrežama čuli su gotovo svi u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. U komentarima ispod objava nepoznatog autora, često se spekuliralo o identitetu osobe koja stoji iza profila.

Upravo se čita:  Influenserka Ilda Humić na sedmici mode u Milanu

Youtuber Salko Juklo iz Mostara tvrdi da zna ko je ‘pravi Sabit’.

“Momak je iz Banovića. Prvo slovo njegovog imena je A. Ako on želi da otkrije identitet neka otkrije, ja neću. To vam je jedini originalni profil, sve drugo su kopije. Kao što imate Nutellu, jedna je Nutella, sve poslije je kopija. Možda je i dobro, ali je kopija”, kazao je Juklo u videu, prenosi Radiosarajevo.ba.

Upravo se čita:  Danas se udaje Mahira Ahmiš, čija je žrtva dirnula region

Na društvenim mrežama se nakon nagle popularnosti pojavilo nekoliko profila, koji u svom imenu imaju Sabit Iztarčina, sa sličnim sadržajem.

Juklo je objasnio i zbog čega nije u funkciji originalni profil.

“U profil uključio još jedan momak iz Graca. Oni su se pokačili i ovaj originalni Sabit Iztarčina je napustio taj profil i ne radi više. Samo jedan jedini, originalni je taj momak iz Banovića koji sada živi vani. Jako je dobar momak, interesantan, pun je humora, dobar je prijatelj, dobar je kolega”, rekao je Salko Juklo.

Upravo se čita:  Kolinda je kao vino, zahvaljujući ovoj hit dijeti smršala je čak 30 kilograma

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Dvojica muškaraca pretukli 25-godišnju Amiru ispred “Binga”: Njena djeca sve to morala gledati

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako saznaje portal Crna-Hronika mlada...

Možda vas zanima i ovo