Petak, 1 srpnja, 2022

Juklo: Znam ko ‘stoji’ iza profila Sabit Iztarčina!

Nemojte propustiti

“Kao što imate Nutellu, jedna je Nutella, sve poslije je kopija. Možda je i dobro, ali je kopija”, kazao je Juklo u videu.

Popularni lik sa društvenih mreža Sabit Iztarčina iz dana u dan smišlja nove ‘fore’ kako bi nasmijao pratioce.

Za ovaj profil na društvenim mrežama čuli su gotovo svi u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. U komentarima ispod objava nepoznatog autora, često se spekuliralo o identitetu osobe koja stoji iza profila.

Youtuber Salko Juklo iz Mostara tvrdi da zna ko je ‘pravi Sabit’.

“Momak je iz Banovića. Prvo slovo njegovog imena je A. Ako on želi da otkrije identitet neka otkrije, ja neću. To vam je jedini originalni profil, sve drugo su kopije. Kao što imate Nutellu, jedna je Nutella, sve poslije je kopija. Možda je i dobro, ali je kopija”, kazao je Juklo u videu, prenosi Radiosarajevo.ba.

Na društvenim mrežama se nakon nagle popularnosti pojavilo nekoliko profila, koji u svom imenu imaju Sabit Iztarčina, sa sličnim sadržajem.

Juklo je objasnio i zbog čega nije u funkciji originalni profil.

“U profil uključio još jedan momak iz Graca. Oni su se pokačili i ovaj originalni Sabit Iztarčina je napustio taj profil i ne radi više. Samo jedan jedini, originalni je taj momak iz Banovića koji sada živi vani. Jako je dobar momak, interesantan, pun je humora, dobar je prijatelj, dobar je kolega”, rekao je Salko Juklo.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vodič za veliki i mali auto servis

Da li ste se pitali koliko često je neophodno da radite mali auto servis, a koliko veliki auto servis?...

Možda vas zanima i ovo