Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Otvorena sezona ribolova na Darivi (Foto)

Nemojte propustiti

Jučer je održano otvaranje ribolovne sezone , u režiji SRD “Miljacka” Sarajevo. Na ovom druženju je prisustvovalo 60 ljudi, a nakon zvaničnog dijela akcenat je stavljen na druženje i domaćinsko ponašanje.Svi su bili oduševljeni druženjem, stoji u saopćenju SRD “Miljacka”.

otvaranje3
Foto: M. Muratović (Bh-index)

Druženju je prisustvovao i načelnik općine Stari Grad, gosp. Ibrahim Hadžibajrić. Ostao je sa nama preko 2 sata, ugodno smo časkali, razgovarali, prenijeli mu svoje ideje, prihvatio je naše ideje i obećao podršku.

Kako je istakao zamjenik predsjednika Udruženja Ismet Bajraktarević na ovaj način žele poslati poruku da će u narednom periodu organizovati veliku akciju čišćenja korita i obale rijeke od brane na Bentbaši do entitetske granice.

otvaranje1

“Želimo da od obale i rijeke napravimo idealnu lokaciju za ribolov i odmor. Pored toga, ovom akcijom želimo podići svijest građana o ekologiji i ljepoti prirode koju imamo. Osnovni cilj nam je da Dariva bude čista, te da posjetiocima napravimo ljepši ugođaj i čistije šetalište”, rekli su iz Udruženja.

otvaranje2

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dodik ponovo priča da su ga Britanci htjeli oteti, kaže da ima izvore iz šest država

Komentarišući ponovljene tvrdnje člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a da postoji plan njegove otmice, direktor beogradskog Instituta za međunarodnu...

Možda vas zanima i ovo