Nedjelja, 1 listopada, 2023

Otvorena sezona ribolova na Darivi (Foto)

Preporučeno

Jučer je održano otvaranje ribolovne sezone , u režiji SRD “Miljacka” Sarajevo. Na ovom druženju je prisustvovalo 60 ljudi, a nakon zvaničnog dijela akcenat je stavljen na druženje i domaćinsko ponašanje.Svi su bili oduševljeni druženjem, stoji u saopćenju SRD “Miljacka”.

otvaranje3
Foto: M. Muratović (Bh-index)

Druženju je prisustvovao i načelnik općine Stari Grad, gosp. Ibrahim Hadžibajrić. Ostao je sa nama preko 2 sata, ugodno smo časkali, razgovarali, prenijeli mu svoje ideje, prihvatio je naše ideje i obećao podršku.

Upravo se čita:  Zahtjev pomoćnog radnika šokirao gastabajtera iz BiH: Traži mi 100 KM dnevnicu, dva obroka, dvije kafe i još cigarete hoće!

Kako je istakao zamjenik predsjednika Udruženja Ismet Bajraktarević na ovaj način žele poslati poruku da će u narednom periodu organizovati veliku akciju čišćenja korita i obale rijeke od brane na Bentbaši do entitetske granice.

otvaranje1

“Želimo da od obale i rijeke napravimo idealnu lokaciju za ribolov i odmor. Pored toga, ovom akcijom želimo podići svijest građana o ekologiji i ljepoti prirode koju imamo. Osnovni cilj nam je da Dariva bude čista, te da posjetiocima napravimo ljepši ugođaj i čistije šetalište”, rekli su iz Udruženja.

Upravo se čita:  Došlo vrijeme da radnici u BiH biraju poslodavca i postavljaju uslove

otvaranje2

(Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo