Utorak, 18 siječnja, 2022

Otvoreno novo prodajno mjesto Mercatora u Travniku

Nemojte propustiti

Danas je u Travniku u ulici Bosanska bb, otvoreno novo prodajno mjesto kompanije Mercator BH. Na preko 850 kvadratnih metara prostora i veoma atraktivnoj lokaciji, kupcima je obezbjeđen jedinstveni ugođaj kupovine, vrhunski asortiman kvalitetnih proizvoda, povoljne cijene, kao i razne povlastice za kupce.

U prelijepi stari grad Travnik, ulazimo na velika vrata i sigurni smo da ćemo ubuduće biti izuzetno dobre komšije i susjedi. Gradu Travniku poklanjamo našu sasvim novu i jedinstvenu prodavnicu, koja u ponudi ima preko 20.000 artikala i već prepoznatljive odjele: pekara sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, gastro odjel sa svježe pripremljenim jelima, raznim delikatesima, tortama i kolačima, odjel svježeg voća i povrća, mesnica sa vrhunskim izborom kvalitetnog mesa, kao i delikatesni odjel sa širokim izborom suhomesnatih i sirnih proizvoda.

Prateći svjetske trendove i prehrambene navike, pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjernog kvaliteta Bio Zone. Osim toga, na našim policama je raznovrsna ponuda neprehrambenih artikala, malih kućanskih aparata i ostalih kućnih potrepština. Povodom otvaranja našeg prodajnog mjesta, za naše kupce smo pripremili mnogobrojne akcije, promocije proizvoda, razne popuste i nagrade za najsretnije kupce. – izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

Otvaranjem novog prodajnog mjesta u Travniku, priliku za posao je dobilo 18 novozaposlenih radnika, a povodom otvaranja nove prodavnice, Mercator je uručio vrijedne donacije Kantonalnoj bolnici Travnik (odjelu za oboljele od Covid-19 i Porođajnom odjeljenju) kao i odjelu Hitne pomoći u Travniku.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo