Petak, 25 lipnja, 2021

Ova žena ne osjeća bol, ne osjeća strah, rađa bez muke

Nemojte propustiti

Postoje različite mutacije koje uzrokuju različite promjene kod ljudi, ali ova je sigurno jedna od čudnijih. O njoj nešto više može reći Jo Cameron koja dolazi iz Whitebridgea, mjesta u okolici poznatog Loch Nessa.

Kaže kako njena genetska mutacija donosi vrlo pozitivne, ali i neke negativne posljedice. Pozitivnih je jasno više jer ova gospođa ne osjeća ni strah, ni bol, ni anskioznost. Nakon operacije je odbila lijekove, pri rađanju je bila ravnodušna, a anesteziolozi koji su radili s njom poslali su ju genetičarima na Oxford.

Ipak, kaže kako je vrlo nezgodno živjeti bez takvih osjeta. Kad god se negdje rani, obično je ozbiljno s obzirom da nema refleks udaljavanja tijela od „problema“. Tako opekotine „osjeti“ samo nosom: kad ih namiriši.

Njeni se prijatelji šale kako ej ona junakinja iz stripa, a mnogi su ju pitali za savjet: kako da budu hrabri kao ona?

Cameron kaže kako ona sigurno nije hrabra i posebna, ali kako bi voljela da je zaista takva na neki prirodan način.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo