Srijeda, 12 svibnja, 2021

Ovaj horoskopski par je živi dokaz da vječna ljubav postoji

Nemojte propustiti

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da se zaiskri varnica ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne hemije, to nije dovoljno da veza bude uspešna i trajna.

Kako par rješava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i povjerenju? Sva ta pitanja utiču na sklad u ljubavi!

Djevica i Vodolija

Kompatibilnost između Djevice i Vodolije zapisana je u zvijezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumijevanjem u glavnim životnim pitanjima.

Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Djevice, proniciljivom umu, veštim prstima, urednom životu i okruženju… A i Djevica uvijek zna kako da se Vodoliji dopadne, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

Da, ovdje je na djelu ona stara magija suprotnih polova na magnetnoj igli. I Vodolija i Djevica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su da se zainteresuju za nove ideje i koncepte.

Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman da nađe rješenje. Naravno, ako Vodolija počne da dijeli lekcije kako ponekad umije, Djevica će se i te kako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Ne!

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo