Srijeda, 6 srpnja, 2022

Ovaj je prekucao odavno: Za saobraćajne prekršaje duguje čak 53.000 KM

Nemojte propustiti

PRIJEDOR – U saopštenju se navodi da je automobil privremeno oduzet, a da će protiv D. V. nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Muškarac iz Prijedora D. V. je, vozeći neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, načinio saobraćajne prekršaje za koje je kažnjen s ukupno 27.600 eura, koje nije izmirio.

Otkriven je u rutinskoj kontroli prijedorske saobraćajne policije koja je zaustavila putničko motorno vozilo marke Opel Vectra, kojim je upravljao, prenosi Beta.

“Kontrolom je utvrđeno da vozilo nije registrovano i da je D. V. upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da po osnovu neplaćenih kazni duguje 53.889,40 konvertibilnih maraka”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U saopštenju se navodi da je automobil privremeno oduzet, a da će protiv D. V. nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mandra: Izetbegović ide u Brisel da bi popravio štetu koju je Bećirović napravio prodajući državu za fotelju

- BiH mora predstavljati ozbiljna ličnost za koju smo uvjereni da neće pokleknuti pod pritiscima, da neće prodati interese...

Možda vas zanima i ovo