Utorak, 11 svibnja, 2021

Ovaj kozmetički proizvod nipošto nemojte držati u autu: “Zahvalna sam samo što niko nije povrijeđen”

Nemojte propustiti

Jedna djevojka je u automobilu ostavila šampon za suho pranje kose, a šteta koja je nanesena nakon što je eksplodirao je u najmanju ruku nevjerovatna.

Naime, djevojka je ostavila šampon za suho pranje kose u automobilu. S obzirom da je dan bio jako topao došlo je do eksplozije i velike štete na automobilu.

Majka djevojke sada želi da upozori sve pripadnice ljepšeg spola da nipošto ne rade grešku njene kćerke.

Mjesto gdje je bila limenka, Foto: Facebook

– Stvarno mislim da moram proširiti riječ o ovome kako bih spasila druge od štete ili čak od povreda. Molim vas podijelite. Šampon za suho pranje bio je u autu moje kćerke, u ladici između vozačkog i suvozačkog mjesta. Ladica je bila zatvorena. Jučer je bio jako topao dan i šampon je eksplodirao. Potpuno je raznio prednji dio konzole, izletio kroz šiber i odletio 50 metara dalje od auta. Samo sam htjela upozoriti vas i vašu djecu da pažljivo čitate upozorenja na proizvodima koje kupujete. Molim vas ne ostavljajte sprejeve i ostale limenke aerosola u svome autu! Pogotovo ne šampon za suho pranje! Zahvalna sam samo što niko nije povrijeđen… – napisala je majka od djevojke kojoj se incident dogodio.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oglasio se Muharem Bazdulj: Na druženju sa Handkeom i Kusturicom mi zamjeraju oni čije su kafansko društvo pravi kriminalci…

Književnik i kolumnista Muharem Bazdulj, prvi put nakon što je snimljen dok se u Višegradu uz muziku opušta sa...

Možda vas zanima i ovo