Petak, 24 rujna, 2021

Ovakav prizor još nismo vidjeli: Čovjek na plažu ponio šerpu i ‘šporet’, pa pokušao da (s)kuha puru!?

Nemojte propustiti

Fotografija je nastala u mjestu Brzet (kraj Omiša), a zabilježila je, mora se priznati, rijetko viđen momenat, unatoč svim bizarnostima koje se mogu vidjeti na ljetovanju

Nova scena sa obala Jadranskog mora nasmijala je do suza cijeli region, a stiže sa plaže u blizini Omiša… Slika muškarca koji je na plažu ponio šporet postala je viralna za svega par sati.

Fotografija je osvanula na popularnoj Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”, nastala je u mjestu Brzet (kraj Omiša), a zabilježila je, mora se priznati, rijetko viđen momenat, unatoč svim bizarnostima koje se mogu vidjeti na ljetovanju – muškarca koji je na plažu ponio šerpu i šporet, tačnije rešo, i koji na njemu pokušava nešto skuhati.

Nevjerovatan prizor gladnog kupača izazvao je lavinu komentara, dok je na FB stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” fotografija objavljena uz kratak zaključak: “Spremanje pure na plaži”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik: Žena funkcionera PDP-a danas je svojim đacima držala predavanje kako smo svi mi Bosanci

Gorica Dodik na Twitteru često komentira aktuelnu političku situaciju i napada one koji su "protiv" njenog oca. Kćerka Milorada Dodika,...

Možda vas zanima i ovo