Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Ovako je prošla djevojka koja je momka prevarila s njegovim najboljim drugom

Nemojte propustiti

tviter-foto-youtube-cnn_f

Kejna Zipermena (17) djevojka je prevarila sa njegovim najboljim drugom. On joj nije uzvratio istom mjerom, ali je odlučio da njihov raskid podijeli sa internet zajednicom.

Kejn je za samo jedan dan sakupio skoro 70.000 pratilaca na Twiteru kada je objavio SMS prepisku između sebe i svoje (bivše) djevojke.

I dok ona pokušava na sve načine da raznježi i privoli dečka da joj oprosti, Kejn duhovitim odgovorima ubija svaku njenu nadu.

– Bio je to samo jedan momak. Molim te… Nedostaješ mi. Niko me nikad nije tretirao kao ti. Ti si doslovno najbolji i najslađi dečko na planeti. Hoćeš li opet biti moj – jedna je od poruka koju je djevojka poslala svom bivšem momku.

Kejn je ubrzo odgvorio fotografijom Mile Kunis uz poruku “Ne” i posvku.

Kada je devojka shvatila da je njihovu prepisku obajvio na internetu, Kejn je odgovorio “bio je to samo jedan twit” aludirajući na njenog “jednog momka” s kojim ga je prevarila.

Njoj nije bilo nimalo smiješno, ali Twiterašima očigledno jeste koji su Kejna u komentarima podržali i da se kandiduje za predsjednika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tragedija u BiH: Poznat identitet poginulih mladića, bavili se sportom

Poznat je identitet stradalih mladića u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22:00 sata na magistralnom putu M-106...

Možda vas zanima i ovo