Nedjelja, 18 travnja, 2021

Ove godine Valentinovo proslavite na drugačiji način, a mi vam donosimo neke zanimljive prijedloge

Nemojte propustiti

Lijepo je kad se na Valentinovo darivate čokoladom i cvijećem te kad odete na večeru u restoran. No možete učiniti zapravo još puno toga. Zašto ove godine ne biste promijenili način na koji slavite Dan zaljubljenih? Ako ste otvorni i za tu opciju, donosimo vam nekoliko zanimljivih prijedloga.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Postavite pitanje

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Ako razmišljate o braku, ne postoji romantičniji dan na koji možete nekoga zaprositi. Dakako, kasnije ćete uvijek moći dodatno slaviti Valentinovo kao obljetnicu prosidbe.

Dotjerajte se

Neovisno o tomu hoćete li Valentinovo slaviti doma ili u nekom restoranu, dotjerajte se i dajte najbolje od sebe u tome. Neka vas partner ili partnerica pamti u najboljem izdanju.

Pobjegnite negdje

Ako imate novca i vremena, dan Valentinova pretvorite u vikend Valentinova. Odaberite romantično mjesto i posvetite se jedno drugome da napunite ‘ljubavne baterije’.

Zatvorite se u kuću (ili stan)

Sjajna ideja može biti i da ostanete doma – samo vas dvoje. Zavalite se u krevet i jedno drugomu ispunite najskrivenije maštarije. Prednost je što vas nitko neće smetati…

Počastite se masažom

Nema ništa ljepše od masaže koja će vam pomoći da opustite i tijelu, ali i duh. Darujte si to i odite na masažu zajedno. To može biti i sjajna predigra…

Ponovite prvi izlazak

Sjećate li se prvog izlaska? Ponovite ga na Valentinovo! Prisjetite se svih detalja i reprizirajte ih. Ako nešto nije bilo savršeno prvi put, sada imate to priliku ponoviti.

Napišite se ljubavna pisma

Umjesto bombonjera i cvijeća, poklonite si međusobno ljubavna pisma. Ako ste oboje romantične duše, ovo je zapravo izvrstan način da svoje emocije ‘ovjekovječite’ do kraja života.

(Tportal)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo