Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Ovo dvoje su nakon putovanja u Australiju uvjereni da je Zemlja ravna ploča

Nemojte propustiti

Sada je 2018. godina i narod na internetu smatra kako postoje čvrsti dokazi da je Zemlja ravna ploča. Ekipi ravnozemljaša već su se pridružile neke slavne osobe, ali dvojac iz Velike Britanije iznio je najluđu teoriju do sada.

Sam Gowland i Chloe Ferry, zvijezde jednog reality showa u Velikoj Britaniji, kažu da su nakon svog putovanja u Australiju potpuno uvjereni da Zemlja nije okrugla, nego ravna.

“Znanstvenici nam lažu da je Zemlja okrugla, ali ja imam teoriju. Jeste li ikad hodali ili letjeli pa odjednom otišli prema dolje? Niste. To se ne događa. Čak ni kada letite prema Australiji ne spuštate se, nego cijelo vrijeme idete ravno naprijed”, rekao je Sam Gowland, smrtno ozbiljan.

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

“Letjeli smo u Australiju i nijednom nismo išli prema dolje. Da je Zemlja okrugla, kako kažu, ne bismo se vraćali istim putem preko Tajlanda, nego bismo samo produžili i došli na isto mjesto”, ispalio je Sam koji smatra da bi u NASA-i trebali raditi malo inteligentniji ljudi, poput njega.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo