Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Ovo je djevojka (17) koju je usmrtio sin vlasnika TV Pink: Primjerna učenica gimnazije

Nemojte propustiti

Andrea Bojanić, djevojka koju je 18. jula usmrtio sin Željka Mitrovića vlasnika TV Pink Aleksandar, završila je drugi razred Četrnaeste beogradske gimnazije. Bila je odlična i primjerna učenica, a poginula je dok se vraćala kući, nedaleko od svog stana.

Nastradala Andrea Bojanić (Foto: Blic)
Nastradala Andrea Bojanić (Foto: Blic)

Andrea Bojanić je živjela je sa majkom na Konjarniku u jednoj od Istočnih kapija Beograda, nedaleko od mjesta na kome je poginula. Komšije i predsjednik skupštine stanara rekli su juče ekipi “Blica” da je ne poznaju, ali da je moguće da je odskoro živjela u njihovoj zgradi koja ima više od dvjesta stanova.

Andrea je povremeno živjela i u stanu kod bake Vere Miljković u Mutapovoj ulici. Vidno potrešena i skrhana bolom, juče je, ipak, primila u stan novinare.

VEZANO: Sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio djevojku skupocjenim terencem!

– Ovo je velika tragedija. Videle smo se tog popodneva, bila je kod mene smejale smo se i šalile. Potom je otišla kod tetke, a nastradala je dok se vraćala kući. Majka joj je potpuno slomljena – ispričala je uplakana baka Vera.

– Roditelji joj ne žive zajedno, a Andrea ima i jednog polubrata. O majci sada brinu rođaci, pod lekovima je i dalje nije svesna šta se dogodilo – navela je baka.

Izvor: Blic

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač Porschea pijan izazvao nesreću, pa prijetio policajcima

Vozač Porschea je alkotestiran nakon čega je utvrđeno da je imao 1,75 g/kg alkohola u organizmu. Vozač automobila "Porsche" sinoć...

Možda vas zanima i ovo