Subota, 2 srpnja, 2022

“Ovo je horor”: Osnovce iz BiH u hotelu u susjednoj državi dočekali užasni prizori, roditelji zgroženi

Nemojte propustiti

“Drugo dijete sam skoro poslao četiri dana u školu prirode na Jahorini, pa je povraćao i završio u bolnici na infuziji. Sada mi drugo dijete završio u ovakvom hotelu. Strašno, požalio sam što sam djecu poslao na ove ekskurzije”, rekao je otac učenika iz Banjaluke

Učenike devetog razreda OŠ “Branko Radičević” iz Banje Luke na ekskurziji u hotelu “Putnik” u Novom Sadu dočekale su sobe iz horor filma.

Naime pljava soba, smeće na podu, kao i flekave plahte dočekale su učenike iz Banje Luke koji su u Novi Sad stigli povodom ekskurzije za kraj osnovne škole.

Foto: Nezavisne novine

Kako je za Nezavisne novine rekao Dragan Malić, otac učenika iz Banje Luke koji boravi u hotelu u Novom Sadu, učenici, nastavno osoblje i roditelji su zgroženi stanjem u ovom hotelu.

“Po najnovijim informacijama na insistiranje turističke agencije ‘Unis turs’ djeci su sobe zamjenjene”, kazao je Malić.

Foto: Nezavisne novine

Dodao je da je djeci sinoć u hotelu poslužen jogurt sa isteklim rokom trajanja.

“Ovo je horor. Drugo dijete sam skoro poslao četiri dana u školu prirode na Jahorini, pa je povraćao i završio u bolnici na infuziji. Sada mi drugo dijete završio u ovakvom hotelu. Strašno, požalio sam što sam djecu poslao na ove ekskurzije”, rekao je Malić za Nezavisne.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Još ništa od nižih cijena goriva: Ukidanje akciza nije ni stiglo na dnevni red

Snježana Novaković-Bursać obrazlaže da u prijedlogu nema ništa novo i da se radi isključivo o pokušaju opozicije da Predstavnički...

Možda vas zanima i ovo