Utorak, 18 svibnja, 2021

Ovo je misteriozna supruga Khabiba Nurmagomedova: Objavljena jedina slika na kojoj se vidi njeno lice

Nemojte propustiti

31-godišnji UFC borac Khabib Nurmagomedov postao je najpopularnija osoba iz Rusije na Instagramu, gdje ga prati više od 16 miliona ljudi.

Međutim, u privatnom životu nepobjeđenog Dagestanca zna se jako malo. Ovaj ridesetjednogodišnjak je rođen u dagestanskom selu Sildi, u Distriktu Tsumadinsky.

Ono što je malo poznato jeste da se Khabib vjenčao 2013. godine, ali do sada niko nije znao kako izgleda njegova supruga, niti zna kako se zove. Nikada ranije nije viđena u javnosti, a tokom svadbe lice je je prekivao veo, što je najveća tajna vezana za Nurmagomedova.

Ni na društvenim mrežama Khabib nema zajedničkih fotografija sa suprugom, koja mu je rodila dvoje djece. Javnosti je tek poznato da je Khabib 1. juna 2015. godine postao otac curice, dok je njegova supruga 30. decembra 2017. godine na svijet donijela sina.

Khabibova supruga zove se Patimat, rođena je u Sildiju, istom planinskom selu u Dagestanu gdje i Khabib.

Khabibova supruga većinu vremena provodi kod kuće, piše ruski Mash. Patimat Nurmagomedov nije na društvenim mrežama, nema niti jedne njene potvrđene fotografije. Postoji samo jedna fotografija na kojoj je, prema Habibovim fanovima, otkriveno lice Patimat.

Foto: Twitter

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo