Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Ovo je Mostarka koja je ubila supruga s kojim je imala četvero djece

Nemojte propustiti

Brutalno ubistvo koje se u utorak dogodilo u mostarskom naselju Bišće polje je šokiralo javnost. Arnela Pajević-Lavić (33) iz Mostara je u krugu preduzeća Feroelektro nožem ubila 46-godišnjeg supruga Zahida Lavića.

Arnela Lavic_blur

Brutalno ubistvo se odigralo pred očima maloljetne kćerke (17), koja je zajedno sa majkom došla u krug preduzeća u kojem je radio njen otac.

Lavić je uboden nožem u vrat, a usljed teških povreda iskrvario je nešto kasnije u mostarskoj bolnici „Dr Safet Mujić“. Ubijeni je zajedno s još jednim kolegom radio u krugu tvrtke Feroelektro, kada je do njega došla supruga i ubola ga nožem. Motiv ubistva su narušeni porodični odnosi.

Vezano: Kolege u šoku: Mostarka nožem ubila supruga na radnom mjestu

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su saopštili da su nakon ubistva privedene i osumnjičena majka i njena kćerka.

„Istraga je još u toku, kao i utvrđivanje tačnih okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo. Majka je uhapšena u svojstvu osumnjičene, a njena kćerka kao svjedok ubistva“, objasnili su u policiji. Arnela Pajević-Lavić je, navodno, policiji odmah priznala ubistvo.

Kolege pričaju kako je osumnjičena i ranije dolazila u Feroelektro i svađala se s suprugom, ali je zatim odlazila kući kao da se ništa nije dogodilo. Prijatelji ubijenog Lavića ispričali su da je on bio vrijedan čovjek, te da je iza njega ostalo četvoro djece.

Izvor: Source.ba

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Oglasio se HDZ: Pritisci na ministra Bevandu da radi protuzakonito su udar na pravnu državu

Iz HDZ-a BiH su se oglasili nakon što su jučer blokirali usvajanje odluke o izdvajanju novca za održavanje izbora...

Možda vas zanima i ovo