Subota, 27 veljače, 2021

Ovo je Mostarka koja je ubila supruga s kojim je imala četvero djece

Nemojte propustiti

Dr. Dragan Stevanović: Ovo nije “gripica” nego ozbiljna bolest; U karijeri nisam vidio veći broj teško oboljelih

Dr. Dragan Stevanović je kazao da za 30 godina nije vidio veći broj teško oboljelih. Mi smo upozoravali da se...

SDA razočarana potezom stranaca u vezi Srebrenice

SDA smatra razočaravajućom poruku koje su ambasadori Kvinte, Delegacija EU i OSCE poslali preživjelim žrtvama genocida u Srebrenici odbijajući...

Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu produžen pritvor za dva mjeseca

Tužilac Hasanspahić je obećao i proširenje istrage na bar još tri osobe do čega je djelimično i došlo s...

Rastezljiva pravda za sudije i tužioce u Bosni i Hercegovini

U posljednje četiri godine disciplinske komisije VSTV-a BiH oslobodile su odgovornosti 12 sudija i tužilaca nakon provedenog disciplinskog postupka,...

Brutalno ubistvo koje se u utorak dogodilo u mostarskom naselju Bišće polje je šokiralo javnost. Arnela Pajević-Lavić (33) iz Mostara je u krugu preduzeća Feroelektro nožem ubila 46-godišnjeg supruga Zahida Lavića.

Arnela Lavic_blur

Brutalno ubistvo se odigralo pred očima maloljetne kćerke (17), koja je zajedno sa majkom došla u krug preduzeća u kojem je radio njen otac.

Lavić je uboden nožem u vrat, a usljed teških povreda iskrvario je nešto kasnije u mostarskoj bolnici „Dr Safet Mujić“. Ubijeni je zajedno s još jednim kolegom radio u krugu tvrtke Feroelektro, kada je do njega došla supruga i ubola ga nožem. Motiv ubistva su narušeni porodični odnosi.

Vezano: Kolege u šoku: Mostarka nožem ubila supruga na radnom mjestu

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su saopštili da su nakon ubistva privedene i osumnjičena majka i njena kćerka.

„Istraga je još u toku, kao i utvrđivanje tačnih okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo. Majka je uhapšena u svojstvu osumnjičene, a njena kćerka kao svjedok ubistva“, objasnili su u policiji. Arnela Pajević-Lavić je, navodno, policiji odmah priznala ubistvo.

Kolege pričaju kako je osumnjičena i ranije dolazila u Feroelektro i svađala se s suprugom, ali je zatim odlazila kući kao da se ništa nije dogodilo. Prijatelji ubijenog Lavića ispričali su da je on bio vrijedan čovjek, te da je iza njega ostalo četvoro djece.

Izvor: Source.ba

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šta će biti s ekonomijom, privredom, turističkom sezonom u BiH…? Zbog problema s nabavkom vakcina granice bi se mogle dodatno zatvoriti!

Domaći privrednici koji rade za strane firme morat će računati da će te kompanije prebaciti u druge zemlje svoje...

Možda vas zanima i ovo