Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Ovo je muškarac koji je uhapšen zbog prijetnji Senadu Hadžifejzoviću: Abdulah Hajdarević pohvalio se da je pokušao uletiti u zgradu Face TV-a

Nemojte propustiti

O svemu navedenom je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Abdulah Dado Hajdarević uhapšen je zbog prijetnji osnivaču i uredniku FACE TV-a Senadu Hadžfejzoviću, saznaje “Istraga.ba”.

“Sada sam pokušao uletiti u zgradu Face TV”, napisao je Abdulah Hajdarević u porukama na osnovu kojih je identifikovan.

U MUP-u Kantona Sarajevo potvrdili su za N1 TV da je jedna osoba uhapšena zbog prijetnji Senadu Hadžifejzoviću.

“Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su pronašli i uhapsili osobu inicijala A. H. rođen 1981. godine iz Sarajeva, te je isti smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo”, kazao je za N1 glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

O svemu navedenom je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Ovo je jedna od poruka koju je Hajdarević sinoć ostavio na Facebook stranici Face TV-a. Kako se može vidjeti na fotografijama dostupnim na njegovim profilima na društvenim mrežama, Hajdarević se volio fotografisati sa političarima iz raznih partija. U pitanju je osoba sklona širenju mržnje u svojim komentarima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo