Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Ovo je studentica koju je premijer Zeljković poslao u pi*** materinu

Nemojte propustiti

Foto: Hayat TV
Foto: Hayat TV

Elma Odobašić, koju je premijer Vlade Kantona Sarajevo Suad Zeljković telefonski poslao u pičku materinu, studentica je koja je morala obaviti praksu i zaraditi džeparac, sve ono što joj kanton Sarajevo nije osigurao, javlja Hayat TV.

Elma nema rodbine koja bi je uhljebila u državnim institucijama, pa je šansu potražila u privatnoj tvrtki koja ulaže u mlade, a kada je nazvala premijera samo je radila svoj posao.

“Bila sam užasnuta tim što se dogodilo. Ne mogu vjerovati da jedan premijer koji je iole obrazovan može nešto takvo reći”, rekla je mlada Elma.

Premijer se nakon objave snimke u javnosti Elmi nije ni ispričao niti priznao grešku.

“Ne očekujem ispriku. Premijer je sve negirao. Rekao je da je potreban neki detektor laži, tajne službe, tvrdi da je sve namontirano. E pa nije istina, ja sam premijera zvala i on je tako odgovorio.

Premijer očito nije dorastao vremenu pa dođu tako vremena kada pamet zašuti, a budala progovori, što bi rekao Ivo Andrić, zaključuje Hayat TV.

Podsjećamo, novinarka televizije Hayat nazvala je premijera Vlade Kantona Sarajevo Suada Zeljkovića kako bi dobila njegovu izjavu vezanu uz nerede diljem BiH. Premijera Zeljkovića teško su pogodili neredi i pozivi prosvjednika da Vlada Kantona Sarajevo podnese ostavku. Prvo je kazao novinarki kako ne može dati izjavu, a kada ga je novinarka pitala može li dati ostavku Zeljković joj je odgovorio da ide u pi*** materinu.

(Bh-index, Index.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo