Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Ovo je Suzy koja je razorila vezu Shakiri i Piqueu: Sad sam odlučila, reći ću baš sve

Nemojte propustiti

Suzy tvrdi da je Pique i prije bio ‘nestašan’ te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

Shakira (45) i njen 10 godina mlađi partner Gerard Pique, stoper Barcelone, zajedno su bili od 2011. godine.

Imaju i dvoje djece, ali nikad nisu stupili u brak. Ovih dana mediji diljem svijeta izvijestili su o prekidu dugogodišnje veze, a razlog tome je, kako su pisali tabloidi, bila Piqueova nevjera.

“Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti”, napisali su Shakira i Pique u zajedničkom saopćenju.

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog suigrača Gavija, većina izvještaja sugerirala je da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi.

Naravno, u ovakvim prilikama postoje mnogi koji traže svoj komadić slave i medijske pozornosti. Tako se španjolskim tabloidima javila ‘poznata’ navijačica Barcelone Suzy Cortez, prenose Sportske.

Ona tvrdi da je Pique i prije bio ‘nestašan’ te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

“On je bio taj koji mi je poslao izravniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila”, izjavila je Suzy Cortez za El Diario NY.

Kazala je kako je Pique dobio njen broj od svog prijatelja, bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella.

“Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene”, dodala je Suzy.

Inače, Shakira je u Španiji optužena za poreznu prijevaru, navodno je ‘zamračila’ 14,5 miliona eura poreza. Nisu ovo baš najsretniji dani za popularnu kolumbijsku pjevačicu…

Interesantno za vas

Izdvajamo

Gorica Dodik: Zatvara se restoran Agape u TC Delta, kirija košta 36.000 KM

Razlog zatvaranja je što od početka pandemije prihodi restorana u Delti ne pokrivaju troškove - kazala je Dodik Gorica Dodik,...

Možda vas zanima i ovo