Nedjelja, 21 travnja, 2024

Ovo je Suzy koja je razorila vezu Shakiri i Piqueu: Sad sam odlučila, reći ću baš sve

Preporučeno

Suzy tvrdi da je Pique i prije bio ‘nestašan’ te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

Shakira (45) i njen 10 godina mlađi partner Gerard Pique, stoper Barcelone, zajedno su bili od 2011. godine.

Imaju i dvoje djece, ali nikad nisu stupili u brak. Ovih dana mediji diljem svijeta izvijestili su o prekidu dugogodišnje veze, a razlog tome je, kako su pisali tabloidi, bila Piqueova nevjera.

“Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti”, napisali su Shakira i Pique u zajedničkom saopćenju.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog suigrača Gavija, većina izvještaja sugerirala je da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi.

Naravno, u ovakvim prilikama postoje mnogi koji traže svoj komadić slave i medijske pozornosti. Tako se španjolskim tabloidima javila ‘poznata’ navijačica Barcelone Suzy Cortez, prenose Sportske.

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

Ona tvrdi da je Pique i prije bio ‘nestašan’ te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

“On je bio taj koji mi je poslao izravniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila”, izjavila je Suzy Cortez za El Diario NY.

Kazala je kako je Pique dobio njen broj od svog prijatelja, bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

“Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene”, dodala je Suzy.

Inače, Shakira je u Španiji optužena za poreznu prijevaru, navodno je ‘zamračila’ 14,5 miliona eura poreza. Nisu ovo baš najsretniji dani za popularnu kolumbijsku pjevačicu…

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas