Subota, 16 listopada, 2021

Ovo su karakteristike loših prijatelja

Nemojte propustiti

Kako se mijenjamo mi, tako se mijenjaju i naši odnosi s ljudima i to ne uvijek na bolje, nažalost. Sva prijateljstva imaju svoje uspone i padove.

Kako se mijenjamo mi, tako se mijenjaju i naši odnosi s ljudima i to ne uvijek na bolje, nažalost. Nikada nije lako donijeti odluku o prekidu prijateljstva i to definitivno ne bi trebala biti odluka doneseno u žaru trenutka. No ponekad je to najbolja odluka, posebno u sljedećim situacijama.

1. Loša slika o sebi

Bilo da se radi o tvom izboru odjeće, muškaraca ili općenitim životnim odlukama, loš prijatelj uvijek će imati neki besmisleni komentar nakon kojeg ćeš se osjećati loše.

2. Konkurencija

Takva se osoba jednostavno nikada neće moći veseliti tvojim uspjesima jer će uvijek biti ljubomorna na njih.

3. Tajne

Povjerenje je ključ svakog odnosa, a ono ne postoji ako tvoj prijatelj/prijateljica prepričava tvoje intimne stvari drugim ljudima.

4. Iskorištavanje

Loš prijatelj baš uvijek očekuje da budeš tu za njega, bilo da ga treba negdje odvesti ili poslušati njegove probleme. No kada ti trebaš nešto takvo, njega baš nikada nema tu za tebe.

5. Loš utjecaj

Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nismo svi isti. Pravi prijatelji poštuju tvoje životne izbore te ih nipošto ne omalovažavaju i pokušavaju promijeniti, odnosno prilagoditi svojima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo