Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Ovo su online platforme preko kojih će građani moći koristiti turističke vaučere Vlade FBiH

Nemojte propustiti

Uvjete javnog poziva nisu zadovoljila dva aplikanta, Bi Consulting iz Sarajeva, te Brodomerkur iz Širokog Brijega.

Ministarstvo okoliša i turizma Federacije Bosne i Hercegovine definisalo je listu aplikanata koji su zadovoljili propisane uslove za pružanje usluga smještaja građana uz subvenciju turističkim vaučerima, a koji bi uskoro trebali biti dostupni.

EKupon, Citydeal, te Linden, sve tri platforme sa sjedištem u Sarajevu – zadovoljile su propisane uslove iz programa, te su adrese na kojima će građani uskoro moći pronaći turističke vaučere za odmor na teritoriji Federacije BiH.

Uvjete javnog poziva nisu zadovoljila dva aplikanta, Bi Consulting iz Sarajeva, te Brodomerkur iz Širokog Brijega.

Naime, program Vlade FBiH kojim bi se građani trebali motivirati da odmor provedu uživajući u ljepotama unutar FBiH, trajat će sve do kraja godine, a nadležni su za početak njegove sprovedbe ranije najavljivali kraj jula.

Najmanji paket na osnovu kojega je moguće dobiti vaučer od 200 KM treba iznositi 250 KM, a o mogućnosti i detaljima njihovog korištenja uskoro se očekuje više informacija.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo