Petak, 20 svibnja, 2022

Ovo su osobe koje Dodik smatra svojim najbližim saradnicima

Nemojte propustiti

Jedna stolica na fotografiji je prazna, po svemu sudeći ona koja je napravila fotografiju. Nije spomenuta na spisku učesnika sastanka.

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, razgovarao je danas sa najbližim saradnicima o aktuelnoj situaciji u našem društvu, stoji u objavi na zvaničnom Twitter nalogu SNSD-a.

Kako se može vidjeti na fotografiji koja je objavljena na Twitteru, pod Dodikovim najbližim saradnicima podrazumjevaju se se predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, delegat u Domu naroda Predstavničkog doma Parlamenta BiH Sredoje Nović, predsjednik Političkog savjeta SNSD-a Slavko Mitrović, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, portparol SNSD-a Radovan Kovačević, ministarka finansija RS Zora Vidović i predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH Nebojša Radmanović.

Jedna stolica na fotografiji je prazna, po svemu sudeći ona koja je napravila fotografiju. Nije spomenuta na spisku učesnika sastanka.

Razgovor Dodika i njegovih “najbližih” saradnika održano je u jednom ugostiteljskom objektu. Sudeći prema objavljenoj fotografiji, objekat je prethodno ispražnjen.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nacrt Rezolucije Bundestaga: Dodik i Čović uništavaju BiH, odbaciti ‘legitimno predstavljanje’

“Opstrukcija, bojkot ili manipulacija izbora od strane ovih političkih snaga imalo bi ozbiljne posljedice”, navedeno je u nacrtu. Načelo legitimnog...

Možda vas zanima i ovo