Srijeda, 8 prosinca, 2021

Ovo su žrtve monstruma iz Srbije: Sjekirom izmasakrirao oca, maćehu i dvije sestre, od koji je jedna bila trudna

Nemojte propustiti

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sjedio i šutio.

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove kćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mjesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca!

Policija je lišila slobode Miloša Ilića (20), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i provjerava se da li je on počinio masakr. Stravičan zločin policiji je u nedjelju oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele.

Ubistvo se dogodilo najvjerovatnije prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Ubica je porodici presudio sjekirom – kaže izvor Kurira i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

Četiri tijela, od kojih je jedno dijete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su vidjeli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak vidio – otkriva sagovornik.

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sjedio i šutio. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je posljednji izašao iz kuće žrtava.

Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina, ali se pretpostavlja da je masakru prethodila svađe oca i sina – kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik.

Porodica je bila veoma siromašna i bili su korisnici socijalne pomoći.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo