Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Ozbiljna ponuda: Advokat iz Kenije nudi stado krava i ovaca za ruku Obamine kćerke

Nemojte propustiti

Advokat iz Kenije ponudio je američkom predsjedniku Baracku Obami stado od 150 krava, ovaca i koza da oženi njegovu kćerku.

San Felixa Kiprona je da oženi 16-godišnju Maliju Obama i spreman je da se susretne sa njenim ocem kako bi razgovarali o tome za vrijeme njegove službene posjete Keniji u julu. Spreman je ponuditi 50 krava, 70 ovaca i 30 koza za njenu ruku.

Mladi advokat tvrdi da novac nije važan i da je riječ o pravoj ljubavi, a ne običnoj zaljubljenosti. Ako se američki predsjednik složi, Felix želi iznenaditi Maliju posebnom kenijskom tradicijom u okviru koje bi joj oko glave vezao sveto bilje te je napojio mursikom, vrstom kenijskog kiselog mlijeka, piše “Express.co.uk”.

– Zaintererovao sam se za nju 2008. godine. Od tada sam sam, nisam imao djevojku jer sam se zavjetovao da ću njoj biti vjeran. Podijelio sam to sa svojom porodicom i oni su mi spremni pomoći da podignem mladenkinu cijenu – rekao je Felix.

On namjerava napisati pismo u kojemu će zamoliti Obamu da povede kćerku u službenu posjetu Keniji. Nada se pozitivnom odgovoru, te obećava da će se ljubavi svog života posvetiti na jedinstven način.

– Zaprosit ću je na popularnom brdu u Bureti, u blizini očevog posjeda gdje su krunisani vođe i ratnici. Živjet ćemo jednostavnim životom. Naučit ću Maliju da muze kravu, kuha ugali i priprema mursik kao i svaka druga žena u Keniji – poručio je Felix.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nešić na rubu živaca uoči sjednice Narodne skupštine: “Od ova tri dana zavisi sudbina Republike Srpske”

Nešić ističe da će DNS na prvom mjestu imati interes srpskog naroda i Republike Srpske Predsjednik DNS-a Nenad Nešić...

Možda vas zanima i ovo