Subota, 27 studenoga, 2021

Padobran se nije otvorio: Preživjela pad sa 1.000 metara! (Video)

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Tinejdžerka iz Teksasa Mekenzi Vetingtnon (16) slomila je karlicu, ključnu kost, nekoliko rebara, zadobila je povredu jedre i ostala je bez jednog zuba pošto joj se zaglavio mehanizam za otvaranje padobrana. Skok je izvela na svoj rođendan, a to je bio poklon njenih roditelja

Amerikanka iz Teksasa Mekenzi Vetingtnon (16) preživjela je pad sa visine od čak 1.000 metara pošto joj se prilikom skoka iz aviona padobran nije otvorio. Vetingtonovoj se nesreća dogodila na rođendan, a skok je bio poklon njenih roditelja.

Tinejdžerka je imala nevjerovatnu sreću pošto je uopšte ostala živa. Ona je slomila karlicu, ključnu kost, nekoliko rebara, zadobila je povredu jedre i ostala je bez jednog zuba. Ipak, ona nije životno ugrožena.

Roditelji tinejdžerke za njen pad optužuju školu padobranstva “Pegaz er sport centar”. Oni navode da su uplatili skok za početnike što je podrazumijevalo da joj se padobran automatski otvori nakon skoka.

Kako navode roditelji, škola ju je umjesto toga poslala na skok za iskusne padobrance što podrazumijeva da osoba sama mora da aktivira padobran.

S druge strane, vlasnik škole kaže da ima papir, odnosno dozvolu za skok koji su potpisali njeni roditelji.

(Agencije)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo