Nedjelja, 25 srpnja, 2021

“Papa je prenio predivne riječi”

Nemojte propustiti

U isčekivanju pape Franje u katedrali Srce isusovo redovnice su iskazale veliku radost i zahvalnost papi jer im je uputio poruku mira.

– Program na Koševu bio je prekrasan. Na svetoj misi Papa nam je prenio predivne riječi da budemo sa svima u miru i da imamo suživot sa svima. Da nosimo mir u sebi i da ga možemo drugima dati – izjavila je za Fenu sestra Ružica Ivić, služavka malog Isusa iz grupe Presvetog srca Isusova iz Rame – Prozor.

Iz daleke Afrike u Sarajevo je stigla sestra Blanche Dakin, koju su, kako kaže za Fenu, očarale Papine poruke koje su “vjernicima dale nadu u bolje sutra”.

U organizaciji Vijeća za posvećeni život dubrovačke Biskupije došla je sestra Finka Zrinušić koja željno isčekuje susret s Papom u sarajevskoj Katedrali.

Lijepo je na ovaj način osjetiti zajedništvo. Poruka mira osjetila se u svim aspektima – kazala je Zrinušić.

Družba sestara Kraljice svijeta iz Zagreba kako je istakla Feni Terezija Šarčević zadovoljna je odličnom organizacijom zahvaljujući kojoj je Papin doček do sada prošao dostojanstveno.

– Toliko je svečano i lijepo da smo svima zahvalni. Drago nam je da je sveti otac došao baš u Sarajevo – rekla je Šarčević.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo