Utorak, 19 listopada, 2021

Pariz: Požar u sedmokatnici, poginule tri osobe; St.Quentin: Izgorjelo 5 djece

Nemojte propustiti

Tri osobe noćas su poginule, a 13 je ozlijeđeno u požaru u sedmokatnici u predgrađu Pariza, priopćili su dužnosnici. Požar je izbio kasno sinoć na trećem katu zgrade u Auberville, a nekoliko ljudi skočilo je kroz prozore pred plamenom.

francuska1

Jedna osoba tom prilikom je poginula, a još jedna osoba izgorjela je na trećem katu. Treća žrtva preminula je u bolnici, prenio je AFP. Uzrok požara za sada nije poznat.
Jedan stanar rekao je novinarima da je vatra buknula kada je neko bacio zapaljivu bombu tijekom svađe, ali ta verzija nije službeno potvrđena.

Evelin Jonet, zamjenik gradonačelnika za stambena pitanja, kaže da je ova zgrada u sjevernom dijelu Pariza prije požara bila u lošem stanju i da su se stanari žalili, jer su je počele koristiti i osobe koje su se bespravno uselile.

Petoro djece poginulo je u požaru u kući na sjeveru Francuske, priopćili su danas dužnosnici. Požar u gradu St. Quentin, 130 kilometara sjeveroistočno od Pariza, bio je nesretan slučaj, navodi se u prvim izvještajima.

Otac nastradale djece bio je prisutan u trenutku nesreće, ali je uspio da se izvuče sa manjim opekotinama, prenio je BBC.

(Bljesak.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo