Subota, 27 studenoga, 2021

Pećanin brutalan kod Hadžifejzovića: Solaka i Hodžića morali su odmah uhapsiti, Tužilaštvo zataškava slučaj

Nemojte propustiti

U sinoćnjem izdanju Centralnog dnevnika kod Senada Hadžifejzovića gost je bio Senad Pećanin, advokat, novinar i analitičar.

Respiratori su kriminalni skandal, Solaka i Hodžića su morali odmah uhapsiti, pritvoriti i saslušati! Očito da Tužilaštvo zataškava slučaj! Ko vjeruje u priču da bi Fikret sam, u pauzi okopavanja malina, sam dogovorio uvoz respiratora! Solak i Hodžić ovo nisu mogli sami!, izjavio je Senad Pećanin tokom gostovanja u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića.

– Solak ispade stručnjak za ustavno pravo, tendere… Ovo se zove haos! Taj haos je nastao odavno: na KCUS, Medicinskom fakultetu, Domovima zdravlja, Ljekarskoj komori, sve zbog uticaja Sebije Izetbegović!

– MUP je uradio savršen posao, istragu u aferi Reket, ni FBI se ne bi postidio takve dokumentacije! Lagumdžija je sniman tajno u kancelariji, institutu, uredu u SDP-u, bio je ozvučen u svakom trenutku! Kada je Nihad Imamović nosio 2,5 miliona maraka za reket, kada je Lagumdžija trebalo da bude uhapšen, ministar Kurteš je javio Lagumdžiji!

– Kada je Kurteš napravio neki saobraćajni prekršaj, Lagumdžija ga se odrekao!

– Briljantno pripremljene istrage protiv Dodika, Lagumdžije i Čovića, pale su kada su njih trojica došli na vlast – od tada nam je pravni sistem ovakav…

– Tužilaštvo je moralo reagovati protiv Sebije Izetbegović. SDA snosi najveću krivicu za situaciju u BiH. Prijeti nam katastrofa ako ne resetujemo društvo, politiku i sistem! Treba nam lider!, poručio je Pećanin tokom razgovora.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo