Petak, 25 lipnja, 2021

Pedofil napao djevojčicu u autobusu, niko od putnika joj nije pomogao

Nemojte propustiti

Foto: Blic
Foto: Blic

Srbija – Sestra i ja smo stajale, slučajno sam se okrenula i vidjela ga kako vadi polni organ i dotiče mi ruku – priča K. S. (15).

Besramni napad dogodio se preksinoć oko 20.15 u “Lastinom” autobusu za Obrenovac kojim se djevojčica sa sestrom vršnjakinjom vraćala iz škole.

– Povukla sam sestru za ruku i počele smo da se probijamo kroz gužvu od sredine ka prednjem dijelu autobusa. Zvala sam tatu telefonom i ispričala mu šta se desilo. U autobusu je bilo mnogo muškaraca, svi su čuli šta se dogodilo, ali se niko nije ni okrenuo, a kamoli ponudio pomoć. Počela sam da se tresem od straha. Manijak je sišao iz autobusa u Umki, čim je vidio da sam se sklonila. Na stanici u Obrenovcu dočekali su me otac i policija – kaže vidno potresena K. S.

Napad su prijavili roditelji, a pozvana je i Hitna pomoć.

– Ljekar mi je dao opravdanje do kraja sedmice. Strah me je da ponovo uđem u autobus. Plašim se da ću ga opet sresti – kaže djevojčica koju će od u školu najvjerovatnije pratiti roditelji.

Policija traga za manijakom, a izveštaj je dostavljen i Drugom opštinskom javnom tužilaštvu.

(Blic)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo