Subota, 15 svibnja, 2021

Pentagon potvrdio: Fotografije i snimci nepoznatih letećih objekata, koji su “procurili” 2019. godine, su stvarni

Nemojte propustiti

Fotografije i video su objavljeni na stranicama Mystery Wire i Extraordinary Beliefs’ prošle sedmice, ali mrežama kruže od prošle godine.

Ministarstvo odbrane SAD-a (Pentagon) potvrdilo je da su fotografije i video, koji su “procurili” 2019. godine, a na kojima se nalaze neidentifkovani leteći objekti pojava, stvarni.

Fotografije i videa objekta u obliku torugla koji svijetli i kreće se prema oblacima, snimilo je osoblje mornarice. Sue Gough, glasnogovornica Pentagona, kazala je za CNN da su članovi mornarice snimili tri neidentifikovana leteća objekta. Jedan je u obliku kugle, drugi u obliku žira, a treći je opisan kao “metalni blimp”.

Odjel koji se bavi istraživanjem neidentifikovanih zračnih fenomena, koji je formiran u augustu prošle godine, uključio je i ovu pojavu u svoju istragu. Fotografije i video su objavljeni na stranicama Mystery Wire i Extraordinary Beliefs’ prošle sedmice, ali mrežama kruže od prošle godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kad Milorad Dodik prekraja historiju: Bageri sakupljali ugljenisana tijela vojnika, šmrkovi prali krv nenaoružanih i nedužnih pripadnike JNA

Uprkos historijskim činjenicama, Milorad Dodik je nastavio prekrajati historiju navodeći da je danas dan tužnog sjećanja na “nenaoružane, nedužne...

Možda vas zanima i ovo