Petak, 1 ožujka, 2024

Penzionerka zadobila jezive povrede u toku noći jer ju je napao ogroman pacov: Suprug je ostao u šoku kad je ušao u sobu i zatekao užas!

Autor:Blic.rs

Preporučeno

Poslije nesretnog događaja postavljena je zamka u kući i Džon kaže da je i ulovljeni glodar u nekoliko navrata pokušao da ga ujede.

Dajana Krik (76) pretrpila je teške lica poslije napada pacova koji je u toku noći našao način da uđe u njen dom, a potom je i napadne.

Penzionerka je zadobila povrede u predjelu brade i vrata u ponedjeljak uveče, ali je tek ujutru shvatila šta se desilo kada se probudila u lokvi krvi. Uplašeni suprug je odmah reagovao i pozvao Hitnu pomoć.

Naime, Dajana je u toku ove užasne nezgode bila na prvom spratu kuće gdje leži u bolničkom krevetu zbog oštećenja na mozgu i medicinsko osoblje je posjećuje svakog dana. Suprug je rano ujutru zatekao scenu koja ga je zaledila.

“Nikad u životu nisam video ništa slično. Na osnovu fotografija vam je jasno koliko je bilo loše. Kad sam je ujutru video krvavu, otišao sam kod komšinice da mi pomogne, a potom je Dajana premeštena u bolnicu”, rekao je Dajanin suprug Džon.

Poslije nesretnog događaja postavljena je zamka u kući i Džon kaže da je i ulovljeni glodar u nekoliko navrata pokušao da ga ujede.

Dajana se oporavlja u bolnici i njen suprug je potvrdio za “Daily Star” da nije osjetila nikakav bol kada ju je napao pacov zbog povrede mozga koja joj je oduzela mnoge neurološke funkcije.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas