Srijeda, 28 srpnja, 2021

Pero Gudelj najavio povratak svakodnevnim aktivnostima

Nemojte propustiti

Gudelj se u sarajevskoj bolnici nalazi od 10. augusta, odnosno, skoro dva mjeseca. Oporavak bi trebao nastaviti u toplicama

Poznati privrdnik, vlasnik FIS-a Vitez Pero Gudelj i dalje se nalazi u sarajevskoj bolnici gdje se oporavlja od ozljeda zadobivenih 10. augusta ove godine. Gudelj je prije nekoliko tjedana prebačen na Kliniku za rehabilitaciju UKC Sarajevo nakon što je više od mjesec dana boravio na Klinici za neurohirurgiju sarajevske bolnice.

Prema komentarima liječnika, ali i Gudeljevih prijatelja koji mu dolaze u posjet, vidljivi su veliki pozitivni pomaci u njegovu oporavku i prema posljednjim informacijama, Gudelj bi trebao u roku od nekoliko dana napustiti sarajevsku bolnicu.

– On će, vjerojatno, provesti nekoliko dana u svome domu, a zatim, vjerojatno, nastaviti oporavak u nekim toplicama u regiji. Važno je da njegovo stanje napreduje, da je svakim danom sve bolje i da ova priča na kraju može imati sretan završetak – ističu sugovornici za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Iz KCU Sarajevo nisu mogli još uvijek precizirati kada će Gudelj napustiti ovu bolnicu. Treba napomenuti kako i dalje veliki broj ljudi dolazi u posjet Gudelju, a među njima su i brojne poznate osobe. Nakon što je Gudelja posjetio njegov prijatelj Ivica Osim sa suprugom, prije nekoliko dana u posjet mu je došao i poznati pjevač Vajta.

Tu su i brojni drugi koji dolaze, raspituju se za Gudeljevo stanje, prate događaje oko njega. Predsjednik FBiH Marinko Čavara jučer je posjetio uglednog gospodarstvenika.

Gudelj je kazao kako se osjeća dobro i da će brzo izići iz bolnice nakon čega slijedi postupno oporavljanje i vraćanje svakodnevnim aktivnostima. U ugodnom razgovoru Čavara i Gudelj razgovarali su o budućim planovima i suradnji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo