Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Pet najodvratnijih stvari koje stjuardese vide u avionima

Nemojte propustiti

Jedna stjuardesa je nedavno pitala svoje kolegice koje su najodvratnije stvari koje su vidjele za vrijeme svog posla. Neki od odgovora su i nju samu šokirali

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

“Mislila sam da će moja karijera stjuardese biti glamurozna. Prijavila sam se za taj glamur prije 18 godina, ali još nisam vidjela ništa od toga,” kaže Sara Keagle.

Ona je tokom svoje karijere svašta vidjela, a u razgovoru sa svojim kolegama, napravila je ovu listu pet najodvratnijih stvari koje su vidjeli tokom svog posla. Neki od odgovora su stvarno šokantni.

1. Prljava maramica

Putnik je iskoristio maramicu (iz kutije sa maramicama u toaletu) da bi se obrisao poslije velike nužde. Zatim je vratio iskorištenu maramicu u kutiju. Stjuardesa je posegla za maramicom u kutiji i…otkrila maramicu iz prve ruke.

2. Pelene za odrasle

Neko je ostavio ogromnu pelenu za odrasle na sjedište od toaleta, koja je bila skroz otvorena i očigledno korištena na poklopljenoj toaletnoj školjki, za sljedećeg putnika.

3. Izgubljene gaćice

Pomagala sam u čišćenju aviona na jednoj od stanica i pronašla sam par krvavih gaćica u džepu od sjedišta. To je razlog zašto nosimo rukavice.

4. Sušenje veša

Putnik iz prve klase skinuo je vlažne čarape i sušio ih tako što ih je stavio na klimu koja je puhala iznad njegovog sjedišta. Putnici, do onih iz posljednjih redova, do kraja puta su se žalili zbog mirisa.

5. Slinava deka

Putnica u prvoj klasi me je pozvala. Dala mi je ćebe i pitala da li mogu da joj dam novo. Bila sam zbunjena jer su svi započeli let sa čistim ćebićima. Pogledala sa ćebe i bilo je svo vlažno i slinavo. Toliko sam bila zgrožena, da mi je bilo muka, dok sam ga stavljala u plastičnu kesu.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo