Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Pet očiglednih znakova: Saznajte da li vas momak vara na Facebooku

Nemojte propustiti

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kao što i sami znate, preljuba ne mora uvijek nužno da bude ostvarena na fizičkom planu, već je ponekad dovoljno da se voljena osoba zaljubi u nekog drugog.

Međutim, tako nešto teško je “provaliti”, posebno ako s tom osobom komunicira isključivo virtuelnim putem, preko društvenih mreža. Donosimo vam pet očiglednih znakova da vas vaš dečko vara s nekom djevojkom na Facebooku.

Toliko je zanijet u pisanje poruka, da vas ne primjećuje

To što ste u vezi ne znači da morate da znate ama baš svaki korak jedno drugoga. Neke stvari bi trebalo da ostanu privatne. Međutim, ako vaš momak satima zaneseno “visi i kucka na Fejsu”, a pritom ignoriše svaki pokušaj inicijative da ga povratite u realnost, tu vjerovatno. Posebno je opasno ako ne želi da vam objasni s kime to komunicira toliko dugo.

Poruke mu stižu u svako doba dana i noći

Svi se mi preko društvenih mreža dopisujemo s raznoraznim ljudima i nije nimalo čudno što vašem mladiću rođak iz dijaspore pošalje privatnu poruku u gluvo doba noći. Takođe, nije neuobičajeno da mu prijatelji svako malo “bace neku neobaveznu porukicu”. No, ukoliko on ne može da dočeka da pročita šta mu je osoba na mreži na pisala, a pritom zbog toga brutalno počinje da prekida vaše zajedničke aktivnosti (posebno one romantične vrste), tu sigurno nisu čista posla.

Skriva ekran

Da li vam se desilo da krenete da ga poljubite dok je on na Fejsu – bilo preko kompa, bilo na smatrfonu – a on se uspaničeno odmakne i skriva ekran od vas? Osim ako vam krišom ne naručuje rođendandski poklon ili vjerenički prsten, za ovo nema opravdanja.

Nemate pristup njegovom kompjuteru ili telefonu

Mobilni telefon je uvijek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo ne vama) ne dopušta da mu se približi. Kad ljudi misle da nešto griješe i ne žele da budu uhvaćeni, ponekad imaju čudne, a zapravo očigledne, fizičke reakcije. Ako skoči kao oparen čim primijeti da se vi približavate njegovom uređaju, šta da vam kažemo osim – vrijeme je za sumnju!

Napad je najbolja odbrana

Kada se konačno usudite da ga pitate šta to toliko radi na Fejsbuku i s kime se dopisuje – on vas napadne da nemate prava da ga to pitate i krene da vas optužuje da ste bezobrazni, strigao je trenutak da preduzmete nešto. Naravno, uvijek postoji mogućnost da nije u pitanju neka druga djevojka, već da je vaš dragi zavisnik od društvenih mreža, ali i u tom slučaju ste vi u pravu što mu skrećete pažnju na problem. Možda je vrijeme da posjeti psihologa.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo