Srijeda, 5 svibnja, 2021

Petar Filipović (18) pao sa skele u Banjoj Luci

Nemojte propustiti

Obdukcijom tijela 18-godišnjeg Petra Filipovića utvrđeno je da je najvjerovatnije pao sa skele objekta u izgradnji u naselju Rosulje.

BL

Kako nezvanično saznajemo, na mladićevom tijelu nije bilo mnogo vanjskih povreda, ali je prilikom pada zadobio veliki broj unutrašnjih povreda. Gotovo svi vitalni organi su od udara o tlo popucali.

– Kada dođe zvanični nalaz obdukcije, postupajući tužilac će odrediti daljnje aktivnosti u ovom slučaju – rečeno je za “Dnevni avaz” u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Patolozi su uzeli uzorke krvi i tkiva koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo da li je mladić u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola ili droge.

Tijelo nesretnog mladića su u četvrtak oko 8.30 sati pronašli radnici koji su došli na posao na zgradi u izgradnji. Tijelo je bilo djelimično pokriveno snijegom te se pretpostavlja da je Filipović pao sa skele tokom noći.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo