Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Petrovićeva demolirala Vulićevu: “Želja SNSD-a za foteljama omogućila SDA da radi šta hoće”

Nemojte propustiti

Petrovićeva je podsjetila Vulićevu da su njene stranačke kolege redom glasale za ovaj saziv Savjeta ministara, pa samim tim i za Biseru Turković.

Želja SNSD da se što prije dokopaju fotelja bila je tolika da su dali podršku krnjem Savjetu ministara i na taj način otvorili vrata SDA za ucjene po pitanju preostalih ministara iz Republike Srpske. Tu se završava svaka priča o tome kako Vulićeva i njene kolege brane Srpsku u Sarajevu”, rekla je Petrovićeva.

“Svakom normalnom čovjeku je ispod dostojanstva da se bavi Sanjom Vulić i njenim izjavama, ali ona očigledno tu činjenicu koristi da u svom maniru u javni prostor prosipa nebuloze koje obično ostaju bez odgovora. Međutim, treba podsjetiti Vulićevu da o čovjeku više od riječi, pogotovo kada je to blebetanje u prazno, govore djela, a njena uopšte nisu za pohvalu”, rekla je portparolka PDP, Anja Petrović, reagujući na današnju izjavu poslanice SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanje Vulić koja je izjavila da su “Bošnjaci Igoru Crnatku svezali zelenu kravatu i kupili mu kartu za avion samo da se voza i ništa ne radi”.

Petrovićeva podsjeća Vulićevu da su njene stranačke kolege redom glasale za ovaj saziv Savjeta ministara, pa samim tim i za Biseru Turković.

“To bi i Vulićeva na zahtjev svog boga zasigurno uradila da je tada bila poslanik. Želja SNSD da se što prije dokopaju fotelja bila je tolika da su dali podršku krnjem Savjetu ministara i na taj način otvorili vrata SDA za ucjene po pitanju preostalih ministara iz Republike Srpske. Tu se završava svaka priča o tome kako Vulićeva i njene kolege brane Srpsku u Sarajevu”, rekla je Petrovićeva.

Ona kaže da je Sanja Vulić zadnja osoba koja bilo kome, a posebno Igoru Crnatku, treba da dijeli moralne lekcije, jer se sa moralom nije u putu srela.

“Jedna od prvih lekcija koju pošten čovjek zapamti i kojom se vodi u životu jeste: ne kradi. To se teško može primjeniti na Vulićevu, jer u suprotnom treba da objasni gdje joj je nestalo 17 hiljada glasova u samo tri mjeseca, ako prvobitni izborni rezultat na Lokalnim izborima nije postigla krađom. Svaki put se iznenadim kad vidim neku njenu političku izjavu u javnosti, jer je za očekivati da bude spomenuta samo u vezi istrage za krivično djelo izborne krađe i budućih sankcija za isto”; kaže Petrovićeva.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir prošao pola Evrope pa doživio neugodnost u Kozarskoj Dubici: Policajci mu zaplijenili automobil jer je navodno bio na Interpolovoj listi

Terzići su, kako tvrde, stupili u kontakt s danskom policijom, čiji su pripadnici nakon kratke provjere na engleskom jeziku...

Možda vas zanima i ovo