Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Pijana junakinja stranice ‘za odrasle’ zgrozila odlukom šta će lizati, jedna djevojka kazala da joj se tijelo grčilo dok je gledala snimak

Nemojte propustiti

“Prilično sam sigurna da je ona stavljala u usta i puno gore”, napisala je jedna djevojka u komentarima

Jamie-lee McCabe, tridesetogodišnja Australka koja se također diči profilom na popularnoj erotsko-pornografskoj platformi OnlyFans, prometnula se u glavnu junakinju filmića koji definitivno nije za one slabijega želuca.

Naime, neki dan je u pripitom stanju odlučila lizati platformu postavljenu uz rukohvat pokretnih stepenica u Melbourneu, jezikom potegnula otprilike tri metra, pa se nasmiješila ispred kamere koju je u rukama držao njezin mlađi brat.

McCabe je pritom u lijevoj ruci držala limenku s votkom, a da se tog dana nije štedjela, potvrdio je i braco: “Sestra mi je rekla da će ih popiti samo par, a zatim se dogodilo ovo”, napisao je uz snimku.

McCabe je novinarima Daily Maila potvrdila da je u prošlosti činila daleko luđe stvari, a takav zaključak su izveli i korisnici TikToka.

“Prilično sam sigurna da je ona stavljala u usta i puno gore”, napisala je jedna djevojka u komentarima, dok je druga navela da nema tih novaca pomoću kojih bi je podmitili da učini istu stvar.

McCabe je novinarima kazala i to da, izuzev crnila na jeziku, nije pretrpjela druge posljedice, ali i da joj je bilo potrebno 48 sati da se dobije od silne količine popijenog alkohola.

“Dakle, tijelo mi se grčilo dok sam ovo gledala. Lice mi se toliko namrštilo da sam dobila trajne bore”, napisala je u zaključku još jedna korisnica te društvene mreže.

@luke_peffer99 MELBOURNE CUP 🤌🏼…… sister told me she was only gonna have a couple then this happend🫣 #fypシ #fypシ #party #jefferydahmeredits #gross #youlikethetasteofass #lol #leaveherbe ♬ original sound – Liam McCreaddiie

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bizaran slučaj u BiH: Radnik škole planirao ukrasti drva namijenjena za grijanje đaka

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Osumnjičeni je otkriven slučajno, kada su policijski službenici u dvorištu...

Možda vas zanima i ovo