Utorak, 5 prosinca, 2023

Pijani Bosanac sjeo u krivi autobus, umjesto u Nizozemsku otputovao u Dansku

Preporučeno

Iz Veleposlanstva BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Pijani državljanin BiH zabunom je u Hamburgu sjeo u pogrešan autobus pa je umjesto natrag u Nizozemsku otputovao u Dansku.

Kako piše Fenix-magazin, u policijskoj se postaji u Flensburgu ispostavilo da se pomorac iz BiH namjeravao autobusom vratiti iz Hamburga u nizozemski Eindhoven, gdje je na tamošnjem autobusnom kolodvoru spremio svoju prtljagu s jaknom u kojoj mu je ostao novčanik, bh. putovnica i mobitel. Policija nije pojasnila kako je uspio bez osobnih dokumenata stići u Hamburg.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

U policijskom priopćenju navodi se da je u Hamburgu, pod utjecajem alkohola, “jedan zeleni autobus zamijenio drugim zelenim autobusom” koji je vozio u Kopenhagen. Što je napravio, shvatio je tek na graničnom prijelazu s Danskom.

Kako je planirao iz Eindhovena otputovati doma u BiH, policija je kontaktirala bosanskohercegovačko veleposlanstvo u Berlinu te od njih dobila podatke o njegovu identitetu.

Upravo se čita:  Cazinjanin zaplivao u hladnom jezeru pa zapjevao: "Krajišnik sam ja ponosim se tim"!

Iz Veleposlanstva BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Kako bi se uvjerili da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, njemački policijski službenici su ga odvezli do autobusnog kolodvora i uveli u autobus za Eindhoven.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo