Petak, 20 svibnja, 2022

Pijani Bosanac sjeo u krivi autobus, umjesto u Nizozemsku otputovao u Dansku

Nemojte propustiti

Iz Veleposlanstva BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Pijani državljanin BiH zabunom je u Hamburgu sjeo u pogrešan autobus pa je umjesto natrag u Nizozemsku otputovao u Dansku.

Kako piše Fenix-magazin, u policijskoj se postaji u Flensburgu ispostavilo da se pomorac iz BiH namjeravao autobusom vratiti iz Hamburga u nizozemski Eindhoven, gdje je na tamošnjem autobusnom kolodvoru spremio svoju prtljagu s jaknom u kojoj mu je ostao novčanik, bh. putovnica i mobitel. Policija nije pojasnila kako je uspio bez osobnih dokumenata stići u Hamburg.

U policijskom priopćenju navodi se da je u Hamburgu, pod utjecajem alkohola, “jedan zeleni autobus zamijenio drugim zelenim autobusom” koji je vozio u Kopenhagen. Što je napravio, shvatio je tek na graničnom prijelazu s Danskom.

Kako je planirao iz Eindhovena otputovati doma u BiH, policija je kontaktirala bosanskohercegovačko veleposlanstvo u Berlinu te od njih dobila podatke o njegovu identitetu.

Iz Veleposlanstva BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Kako bi se uvjerili da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, njemački policijski službenici su ga odvezli do autobusnog kolodvora i uveli u autobus za Eindhoven.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Rok ističe 19. maja: Vlast tjera Schmidta da nametne odluku o finansiranju Općih izbora

Dva zahtjeva koje je CIK uputio Ministarstvu finansija i trezora za osiguranje sredstava su odbijena. Rok za osiguravanje finansijskih sredstava...

Možda vas zanima i ovo