Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Pijani muškarac izazvao saobraćajnu nesreću, pa prijetio drugim učesnicima: “Marš, bježi odavde…”

Nemojte propustiti

BEOGRAD – Na snimku se vidi da se osobe teturaju, a očevidci su naveli da su bahati vozač i njegovi saputnici, kako kažu, bili u alkoholisanom stanju.

Vozač S.D., koji je osumnjičen da je juče popodne izazvao više saobraćajnih udesa na Novom Beogradu, uhapšen je i određen mu je pritvor.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak incidenta koji prikazuje jedan od udesa koje je, kako se sumnja, bahati vozač namjerno izazvao.

Osumnjičeni vozač je sa još dvije osobe izašao iz auta, jedan od njih je vraćao drugog muškarca u atletskoj majici, koji je krenuo da uđe u fizički obračun sa putnicima iz vozila u koje su udarili.

Na snimku se vidi da se osobe teturaju, a očevidci su naveli da su bahati vozač i njegovi saputnici, kako kažu, bili u alkoholisanom stanju.

Dok je jedan od putnika smirivao muškarca u majici, treća osoba iz vozila koji je izazvao udes je bila bez gornjeg dijela garderobe. Naime, taj muškarac bez majice je verbalno prijetio putnicima u čije su vozilo udarili.

– Marš bre! Ajde bježi odavdje da ti ne bi je***, vikao je muškarac, a mladić i stariji gospodin iz drugog vozila su se vratili nazad ka svom vozilu, prenosi ATV.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo