Nedjelja, 2 listopada, 2022

Pistorius je ubio svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom?

Nemojte propustiti

Oscar Pistoriuso ubio je svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom, tvrdi ozloglašeni tabloid National Enquirer, pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Foto: AFP
Foto: AFP

“Policija vjeruje da je Reeva Steenkamp bila trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistoriusa preko ruba”, tvrdi Enquirerov izvor. Pistorius i dalje tvrdi da se radilo o nesretnom slučaju, odnosno da je pucao u Reevu jer je mislio da se radi o provalniku.

Policija ne vjeruje Pistoriusu

Čitav slučaj i dalje je okružen velom misterije. Južnoafrički mediji javljaju da je istraga u tijeku, a policija i dalje nije uvjerena da se nije radilo o namjernom ubojstvu. Pistorius je prošli petak platio jamčevinu, te je pušten da se brani sa slobode.

“Policija vjeruje da je svađa započela zbog Reevinog odnosa s Francoisom Hougaardom, njenim bivšim dečkom i Pistoriusovim prijateljem. Smatraju da je Pistorius poludio, a Reeva ga je pokušala smiriti, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hougaarda. No, za vrijeme svađe Reeva je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobješnjeli Pistorius ju je najprije udario po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka”, tvrdi izvor Enquirera.

Reevin otac: “Pistorius mora priznati cijelu istinu”

U javnost su po prvi put u međuvremenu izašli i roditelji ubijene djevojke. “Samo Oscar i Reeva znaju koja je prava istina. Sve što želim od njega je da napokon prizna čitavu istinu”, rekao je Barry Steenkamp, Reevin otac za južnoafričku televiziju MNet.

“Pistorius će morati živjeti sa svojom savješću. Sigurno će patiti ako je njegova priča istinita”, dodao je Reevin otac u intervjuu za dnevni list Beeld.

(Index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo