Nedjelja, 21 travnja, 2024

Pistorius je ubio svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom?

Preporučeno

Oscar Pistoriuso ubio je svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom, tvrdi ozloglašeni tabloid National Enquirer, pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Foto: AFP
Foto: AFP

“Policija vjeruje da je Reeva Steenkamp bila trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistoriusa preko ruba”, tvrdi Enquirerov izvor. Pistorius i dalje tvrdi da se radilo o nesretnom slučaju, odnosno da je pucao u Reevu jer je mislio da se radi o provalniku.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Policija ne vjeruje Pistoriusu

Čitav slučaj i dalje je okružen velom misterije. Južnoafrički mediji javljaju da je istraga u tijeku, a policija i dalje nije uvjerena da se nije radilo o namjernom ubojstvu. Pistorius je prošli petak platio jamčevinu, te je pušten da se brani sa slobode.

“Policija vjeruje da je svađa započela zbog Reevinog odnosa s Francoisom Hougaardom, njenim bivšim dečkom i Pistoriusovim prijateljem. Smatraju da je Pistorius poludio, a Reeva ga je pokušala smiriti, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hougaarda. No, za vrijeme svađe Reeva je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobješnjeli Pistorius ju je najprije udario po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka”, tvrdi izvor Enquirera.

Upravo se čita:  U Švicarskoj uhapšena tri pjevača koji su došli kao turisti a nastupali bez radne vize!

Reevin otac: “Pistorius mora priznati cijelu istinu”

U javnost su po prvi put u međuvremenu izašli i roditelji ubijene djevojke. “Samo Oscar i Reeva znaju koja je prava istina. Sve što želim od njega je da napokon prizna čitavu istinu”, rekao je Barry Steenkamp, Reevin otac za južnoafričku televiziju MNet.

“Pistorius će morati živjeti sa svojom savješću. Sigurno će patiti ako je njegova priča istinita”, dodao je Reevin otac u intervjuu za dnevni list Beeld.

Upravo se čita:  Bosanac na čelu maloljetničke bande koja je sijala strah po ulicama Beča: "Ili ću umrijeti ili ću dobiti doživotnu"

(Index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas