Četvrtak, 21 listopada, 2021

Pjevač se zamalo ugušio u svom automobilu?!

Nemojte propustiti

549ab3e8-c01c-4f52-94a8-1691d973813c-sejo-boy-previewNisam mogao normalno udahnuti jer su mi bolovi u prsima bili jako veliki. Pristisak mi je bio jako nizak. Jedva su ga doveli u normalu – priča pjevač…

Zbog stalnih putovanja i stresa, Seji Boyu je pozlilo prije nekoliko dana!

Dok se vozio autoputem u njemačkom gradu Bogen, osjetio je jake bolove u leđima koji su se prenosili na prsa. Zaustavio se na prvom proširenju čekajući da se bolovi umanje. Kako su bolovi postajali sve jači, pjevača je uhvatila panika jer je počeo da se guši!

– Nisam mogao doći do zraka! Bolovi u prsima bili su sve jačeg intenziteta. Iako sam bio svjestan koliki je rizik da nastavim voziti dalje, na navigaciji sam vidio da se dva kilometra od mjesta gdje sam stao nalazi bolnica. Nastavio sam sa vožnjom i jedva se dovezao ispred bolnice. Nasred ulice sam ostavio automobil i “dovukao” se do vrata. pritrčalo mi je medicinsko osoblje i odmah me odvezli do dežurnog ljekara – priča popularni pjevač, prenosi portal Cure.ba

Obavljene su brze pretrage, a doktori su u posljednji čas odustali od reanimacije.

– Nisam mogao normalno udahnuti jer su mi bolovi u prsima bili jako veliki. Pristisak mi je bio jako nizak. Jedva su ga doveli u normalu. Priključili su me na infuziju, i nakon sedam sati pustili na kućno liječenje – nastavlja pjevač.

Još nekoliko dana prije Sejo je osjećao tegobe. Sve je pripisivao stalnom putovanju, vožnji automobila, letovima… nadajući se da je privremeno.

– Svi su mi savjetovali da otkažem nastupe ali nisam želio. U takvom stanju sam dva dana ranije pjevao u Göttingenu i Mannheimu jer nisam želio otkazati svirku. Sada mi je preporučeno strogo mirovanje i dali su mi neke terapije koje moram koristiti najmanje dvije sedmice – otkriva Sejo koji je zbog pogoršanog zdravlja otkazao sva snimanja na “Grandu”.

– Preforsirao sam se u posljednje vrijeme i sada se moram malo posvetiti sebi i svom zdravlju. Dok se još malo oporavim pa onda sam planirao otići na liječenje u jednu banju bar sedam dana da malo osvježim organizam – priča mladi pjevač.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo