Subota, 2 srpnja, 2022

Pjevačica Camila Cabello razočarana nastupom uoči Lige prvaka: Toliko sam se trudila, a navijači su pjevali svoje himne…

Nemojte propustiti

Navijači Liverpoola i Real Madrida pjevali su himne svojih timova dok je trajao njen nastup što je mladu muzičarku odraslu u potpuno drugoj kulturi razočaralo.

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello nastupila je na otvorenju finalne utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a nakon meča je putem društvenih mreža objavila da je razočarana reakcijom publike na njen nastup.

Naime, navijači Liverpoola i Real Madrida pjevali su himne svojih timova dok je trajao njen nastup što je mladu muzičarku odraslu u potpuno drugoj kulturi razočaralo.

“Ne mogu da vjerujem da su navijači za vrijeme nastupa pjevali svoje klupske himne iako sam se zaista trudila. Moj tim i ja smo zaista dali sve od sebe da priredimo dobar show i pošaljemo dobre vibracije”, napisala je Cabello, koja je potom istakla da je ipak ponosna zbog svog nastupa.

Brzo je obrisala svoje objave nakon što su navijači u komentarima objasnili da nikome nije bilo do njenog nastupa, nego do samog fudbala, što je u Evropi uobičajeno, za razliku od Sjedinjenih Američkih Država.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Hrvatska ulazi u Schengen, evo što će to značiti za državljane Bosne i Hercegovine

Galić kaže kako su visoki standardi zaštite granica, kada su kontrole pri ulasku u susjednu zemlju, već u funkciji...

Možda vas zanima i ovo