Nedjelja, 18 travnja, 2021

Pjevačica Jana otkrila kako je uspjela da smrša: Skinula sam 13 kilograma, nikad više ne bih dozvolila da budem tako debela

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

Pjevačica Dragana Jana Todorović u proteklih par mjeseci dosta vodi računa o ishrani i svojoj kilaži, a da je smršala dokaz su i fotografije iz Egipta koje je ovih dana postavljala na svom Instagram profilu.

– Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je željezo palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta toga da jedem, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu – otkrila je pjevačica za Kurir.rs

I mada je svjesna da pored ishrane mora da se i trenira, Jana otkriva da nije preveliki ljubitelj sporta te da joj vježbanje malo teže ide.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Foto: Instagram

– Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vrijeme neki period kad zakažem po 30 – 40 treninga u dva mjeseca i onda godinu dana pravim prauzu – dodala je Jana.

Iako u ishrani koje se trenutno pridržava ima gotovo svega, pjevačica ne krije da joj ipak nedostaje da se najede kao što je to nekad radila.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

I Grlić Radman osudio Janšin non paper: “Hrvatska se protivi bilo kakvom prekrajanju granica”

Hrvatska ne bježi od otvorenih pitanja koje ima u odnosima s Bosnom i Hercegovinom i želi ih riješiti baš...

Možda vas zanima i ovo