Utorak, 18 siječnja, 2022

Pjevačica Mina Kostić iskrena: Tražim samo imućnog partnera, dosta sam ja davala

Nemojte propustiti

– Znam šta hoću, i te kako sam naučila. Znam da neću nekoga ko nije odgovoran, ko ne voli porodicu, ko ne zarađuje i nije imućan – kazala je, između ostalog.

Pjevačica Mina Kostić za “Blic” otkriva da tačno zna šta želi od muškarca i smatra da njena jača polovina pored ostalih kvaliteta mora dobro da zarađuje, što je po njenom mišljenju možda i primarno.

– Partnera nemam, svoje srce sam dala Gospodu i biće onako kako on hoće. Ukoliko taj muškarac naiđe daću mu šansu, samo ne bih na sva zvona pričala o tome, to se onda izjalovi. Znam šta hoću, i te kako sam naučila. Znam da neću nekoga ko nije odgovoran, ko ne voli porodicu, ko ne zarađuje i nije imućan. Laž je da ne treba biti sa nekim ko ima novca. Treba da je imućan, da zarađuje i privređuje. Neću ništa njegovo uzeti, ali prosto, ja sam umorna od svega više. Od davanja, ne samo finansija nego i ljubav – iskreno je kazala pjevačica.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo