Subota, 15 svibnja, 2021

Pjevačica nakon razvoda: Bolje je da budemo prijatelji s beneficijama

Nemojte propustiti

Nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Andrej je o svojoj bivšoj ženi imao samo riječi hvale.

Nakon sedam godina braka pjevačica Anabela Atijas razvela se od 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Andrej je o svojoj bivšoj ženi imao samo riječi hvale.

– Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam vjerovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negdje je on jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvijek u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da prije budemo prijatelji nego ljubavnici – ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej ponio veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

Što se tiče jurišanja, kazala je, da je on ostao najhrabriji. Kako tvrdi nijedan je muškarac nije osvajao kao Andrej.

– Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali. Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama – izjavila je pjevačica.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo