Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Po nagovoru roditelja: Osmogodišnja djevojčica vozila 100 kilometara na sat (Video)

Preporučeno

Ruska policija pokrenula je danas istragu pošto se na Internetu pojavio snimak na kojem osmogodišnja djevojčica na nagovor roditelja vozi automobil brzinom od čak sto kilometara na čas.

djevojcica-autoDmitrij i Lena Mikulčik snimili su nedavno svoju osmogodišnju ćerku Karinu kako vozi njihov “audi” po klizavom avgustu, dok oni sjede pored nje i podstiču je da poveća brzinu.

Upravo se čita:  Hitno provjerite stanje na računu ako ste dizali novac na bankomatima ove njemačke banke!

Na snimku postavljenom na Internetu, čuje se kako djevojčica, jedva dovoljno visoka da može da vidi nešto iznad volana, kaže roditeljima “eto, osmogodišnje dijete umije da vozi kola”, dok je otac podstiče da ubrza, sve dok ne dostigne brzinu od sto kilometara na čas.

Uprkos brzini i snijegu na putu u okrugu Sankt Peterburga, ni Karina ni njeni roditelji nisu vezali pojas, prenose agencije.

Upravo se čita:  Vozaču iz Bosne i Hercegovine u Njemačkoj oduzeli vozačku zbog pravila koje mnogi zanemaruju

Snimak na Internetu je imao skoro 500.000 pregleda za tri dana. Neki ljudi su u komentarima kritikovali roditelje, dok su ih drugi hvalili, jer su kćerku tako rano naučili da vozi kola.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo