Subota, 15 svibnja, 2021

Po nagovoru roditelja: Osmogodišnja djevojčica vozila 100 kilometara na sat (Video)

Nemojte propustiti

Ruska policija pokrenula je danas istragu pošto se na Internetu pojavio snimak na kojem osmogodišnja djevojčica na nagovor roditelja vozi automobil brzinom od čak sto kilometara na čas.

djevojcica-autoDmitrij i Lena Mikulčik snimili su nedavno svoju osmogodišnju ćerku Karinu kako vozi njihov “audi” po klizavom avgustu, dok oni sjede pored nje i podstiču je da poveća brzinu.

Na snimku postavljenom na Internetu, čuje se kako djevojčica, jedva dovoljno visoka da može da vidi nešto iznad volana, kaže roditeljima “eto, osmogodišnje dijete umije da vozi kola”, dok je otac podstiče da ubrza, sve dok ne dostigne brzinu od sto kilometara na čas.

Uprkos brzini i snijegu na putu u okrugu Sankt Peterburga, ni Karina ni njeni roditelji nisu vezali pojas, prenose agencije.

Snimak na Internetu je imao skoro 500.000 pregleda za tri dana. Neki ljudi su u komentarima kritikovali roditelje, dok su ih drugi hvalili, jer su kćerku tako rano naučili da vozi kola.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo