Nedjelja, 1 listopada, 2023

Počela izgradnja kuće za dedu Nezira i nanu Adilu iz Kaknja (Foto)

Preporučeno

Aktivisti grupe “Kakanjsko srce“, ali i u ime dede Nezira i nane Adile, su se zahvalili svim dobrim ljudima koji su odlučili da pomognu, napominjući da se akcija nastavlja.

nova kuca1

– S radošću mogu potvrditi da je ova priča o dedi i nani dokaz da čuda ipak postoje i da ništa nije nemoguće. Samo 6 dana od prvog teksta o njima ,teksta koji je obišao svijet, mogu vam potvrditi da oni već sada imaju sasvim drugačiji život, kaže Maja Hodžić, volonterka humanitarne grupe “Kakanjsko srce“.

Upravo se čita:  Iz sefa Općine Stari Grad Sarajevo nestalo 100.000 KM

nova kuca 3

– Hrane ima u izobilju, toliko da sad imaju problem sa prostorom za skladištenje iste. Nešto namještaja je takođe stiglo. Svaki dan se mogu vidjeti kolone vozila u ovom zabačenom selu. Osmijeh sa njihovih lica sada ne silazi. Ono sto je najvažnije, uskoro ce imati i novu kuću u neposrednoj blizini postoječe. Radovi su započeti jučer, kazala je za naš portal Maja.

Upravo se čita:  Odbijen još jedan zahtjev Dodikovih advokata za izuzećem sutkinje Jasmine Ćosić-Dedović

nova kuca 4

Kontakt telefon humanitarne grupe Kakanjsko srce je 061 410 301, a račun IK BANKA 134 020 0000332 340 Eko Kakanj – na koje dolaze uplate za grupu.

(Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Policija o ubistvu Tuzli: Šta se sinoć dogodilo u naselju Miladije?

U tuzlanskom naselju Miladije sinoć se desilo stravično ubistvo u kojem je Emin Mustafić zvani “Pinki” usmrtio Ismara Karahmeta...

Možda vas zanima i ovo